KOLmila: terrenglop for alle

Bli med på Kongsberg Orienteringslags nye trimtilbud til alle som kan krype og gå i Kongsberg by og omegn. Med eller uten tid !

LØP, jogg eller gå i merket løype med eller uten staver.

Mulighet for tidtaking med elektronisk tidtakerbrikke på poster underveis i den merkede løypa som gjør at du også får mellomtider. Kanskje ikke formen er den aller beste akkurat nå, men målet er at den skal bli bedre innen høsten?????? Da løper eller går du på nytt i september og sammenligner!

Hvis du ikke har brikke kan du leie, Du får nøye innføring i bruk av den før start.

Det er også mulig å gå eller løpe uten elektronisk tidtakerbrikke, og bare få sluttid eller delta uten tidtaking. Kanskje det passer best for deg med en tur på historisk grunn i naturskjønne omgivelser uten konkurranse med klokka.

Dette er et tilbud som passer for alle kategorier! Du behøver ikke være oløper!!!!!!

  • KOLmila: ca 10 km merka løype langs lysløype/sti/grusvei
  • KOLkvarten: ca 4 km merka løype langs lysløype/sti/grusvei
  • KOLknekken: Rekruttutvalget i KOL tilbyr KOLknekken for de minste tøffingene. Nullløp i merka skogsløype med poster du klipper på.

Når? Dette skjer vår og høst. Tidspunkt kommer her ved påsketider. Hvor? Kongsberg skisenter—lysløypa (samme sted som KOLs treningsløp)

Starttid:
Kommer ved påsketider

Påmelding: Du som har elektronisk tidtakerbrikke eller ikke ønsker å bruke det, kan komme uten forhåndspåmelding. Dersom du ønsker å leie brikke, kan du forhåndspåmelde deg elektronisk til Paal.Bakke@c2i.net eller per telefon til Ann-Elin Urdal, tlf. 32 73 04 14.

Priser:

  • KOLmila og KOLkvarten For medlemmer: Gratis for deg til og med 20 år og for studenter kr.30 fra og med 21 år Brikkeleie: kr.20
  • For ikke-medlemmer: kr.30 for deg til og med 20 år kr.50 fra og med 21 år
  • Brikkeleie: kr.20 til og med 20 år og kr.30 fra og med 21 år
  • KOL-knekken: Medlemmer gratis. Ikke-medlemmer kr.10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *